Pályázat civil társadalmi együttműködések támogatására az ifjúság területén pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat civil társadalmi együttműködések támogatására az ifjúság területén

2021. november 9. 

Pályázati felhívás civil társadalmi együttműködések támogatására az ifjúság területén a 2022-es évre vonatkozóan, az EU ifjúsági stratégiájának és az Európai Ifjúsági Évnek a tudatosítása érdekében. A pályázat célja olyan tevékenységek megvalósítása, melyek hozzájárulnak többek között az EU ifjúsági stratégiájához csatolt európai ifjúsági célok megvalósításához; a 2022-es európai ifjúsági év keretében meghatározott tevékenységekhez; fejlesztik a kompetenciákat és készségeket a nem formális és informális tanulás, az ifjúsági szervezetek és az ifjúsági munka révén; valamint hozzájárulnak a fiatalokat érintő releváns uniós szakpolitikai kezdeményezésekhez olyan területeken, mint az állampolgárság, az oktatás, a kultúra, a sport, a foglalkoztatás vagy a társadalmi befogadás. Pályázatot kizárólag önállóan lehet benyújtani, konzorciumi formában nem. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 12 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A támogatás összege 80.000 - 125.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Erdők ölelése, vizek csobogása – Természetvédelmi-irodalmi vers-, próza- meseíró és természetfotós pályázat 30 éve szabadon – Esszépályázat középiskolásoknak »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!