Pályázat civil társadalmi együttműködések támogatására az oktatás és a képzés területén pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat civil társadalmi együttműködések támogatására az oktatás és a képzés területén

2021. november 10. 

Pályázati felhívás civil társadalmi együttműködések támogatására az oktatás és a képzés területén a 2022-es évre vonatkozóan. A pályázat célja többek között az oktatás és képzés európai politikai programjának tudatosítása; az érdekelt felek elkötelezettségének és a hatóságokkal való együttműködésének növelése és részvételük fokozása az oktatás és képzés területén a szakpolitikák és reformok megfelelő végrehajtása érdekében; valamint a civil társadalom bevonásának fokozása a szakpolitikai és programintézkedések terjesztésébe. Pályázatot az oktatás és képzés területén működő európai, nem kormányzati szervezetek, valamint uniós szintű oktatási és képzési hálózatok nyújthatnak be. Pályázatot kizárólag önállóan lehet benyújtani, konzorciumi formában nem. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 12 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A támogatás összege európai, nem kormányzati szervezetek esetében 80.000 - 125.000 EUR, uniós szintű oktatási és képzési hálózatok esetében legfeljebb 200.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Hőlégballon a RepTár felett – Rajzpályázat Gyakorlatorientált felsőfokú képzések infrastrukturális- és készségfejlesztése (RRF-2.1.2-2021) társadalmi egyeztetése »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!