Pályázat egészségügyi technológiai és jóléti területen működő startupoknak vállalkozásfejlesztési programban való részvételre. pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat egészségügyi technológiai és jóléti területen működő startupoknak vállalkozásfejlesztési programban való részvételre.

2021. június 24. 

Pályázati felhívás egészségügyi technológiai és jóléti területen működő startupok számára vállalkozásfejlesztési programban való részvételre. A kiválasztott startupok globális szakértői és mentori hálózathoz kapnak hozzáférést, a tervezéssel, termékekkel és a növekedési marketinggel kapcsolatos képzésben részesülnek, valamint a magas szintű vállalati és termékstratégia kialakításához is kapnak támogatást. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Collegium Talentum 2021-2022 - Pályázat külhoni magyar hallgatók szakmai munkájának támogatására Pályázat civil szervezeteknek és társadalmi vállalkozásoknak üzleti szolgáltatások díjmentes igénybevételének elnyerésére »Ajánljuk még ...Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!