Pályázat európai uniós vállalkozásfejlesztési program lebonyolító szervezetének kiválasztására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat európai uniós vállalkozásfejlesztési program lebonyolító szervezetének kiválasztására

2022. május 18. 

Az összes aktuális pályázat a palyazatmenedzser.hu oldalon található. Pályázati felhívás európai uniós vállalkozásfejlesztési program lebonyolító szervezetének kiválasztására, az innovatív vállalatok következő generációjának támogatása és az innovációs szereplők közötti együttműködés erősítése és bővítése érdekében. A pályázat célja többek között az erőforrások jobb áramlásának biztosítása az innovációs ökoszisztémák között a fejlesztések különböző szintjein; a vállalkozói oktatás minőségének javítása és a helyi tehetségek képességeinek fejlesztése a vállalkozások felgyorsításához; a vállalkozói tevékenység fokozása a fejlődő innovációs ökoszisztémákban és annak európai vagy nemzetközi szintű kiterjesztése; valamint a különböző üzleti kultúrák és lehetőségek tudatosítása az ágazatok és/vagy földrajzi területek között. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább három tagja van amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A kiíró úgy véli, hogy 1 millió EUR támogatási összeg megfelelő lehet a projektek végrehajtásához, de ettől eltérő összeg is igényelhető. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« A Közművelődés Kollégiuma címzett meghívásos pályázati felhívása Pályázat audiovizuális alkotások (mini-csomagtervek) támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!