Pályázat felsőoktatási intézmények innovációs kapacitásépítési tevékenységének támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat felsőoktatási intézmények innovációs kapacitásépítési tevékenységének támogatására

2021. november 29. 

Pályázati felhívás felsőoktatási intézmények, kis- és középvállalkozások, kutatóintézetek, helyi-, regionális és nemzeti hatóságok, valamint oktatásközvetítő szervezetek számára, innovációs kapacitásépítési tevékenységeik támogatására, az innovációs ökoszisztémákba való integrálódásuk és bekapcsolódásuk érdekében. A pályázat célja, hogy a felsőoktatási intézmények Európa-szerte képessé váljanak arra, hogy általánosságban innovatívabbak és vállalkozószelleműbbek legyenek, valamint az oktatással, a kutatással, a vállalkozásokkal és a tágabb regionális és helyi innovációs ökoszisztémával való együttműködés terén a lehető legátfogóbb és a nemek közötti egyensúlyt biztosító módon lépjenek fel. A támogatás időtartama 3 év. A támogatás összege legfeljebb 300.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Módosult a ,,Bölcsődei nevelés fejlesztése című (RRF-1.1.2-2021 kódszámú) felhívás Pályázat az önkéntességről szóló tanulmányok írására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!