Pályázat feltörekvő, közép-európai vállalkozások, szervezetek és személyek díjazására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat feltörekvő, közép-európai vállalkozások, szervezetek és személyek díjazására

2022. március 18. 

Az aktuális pályázatok a palyazatmenedzser.hu oldalon találhatóak. Pályázati felhívás feltörekvő, közép-európai vállalkozások, szervezetek és személyek számára, a régió kiemelkedő növekedési kezdeményezéseinek, és a jelöltek progresszív munkájának elismerésére. Pályázni kétféleképp lehet, önjelöléssel, illetve javaslattétel útján. Hat fő kategóriában osztanak ki díjakat, melyek többek között, de nem kizárólagosan az oktatás, egészségügy, művészet, környezetvédelem, fenntarthatóság, gazdaság, társadalmi befogadás, a demokrácia védelme, médiaszabadság és vállalkozásfejlesztés területén elért eredményeket díjazzák.  A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat minősítéssel nem rendelkező Budapest fővárosi zeneművészeti szervezetek 2022. évi működési támogatására Pályázat minősítéssel nem rendelkező Budapest fővárosi színház- és táncművészeti előadó-művészeti szervezetek 2022. évi szakmai program megvalósításának és működésének támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!