Pályázat fiatal, de saját kutatócsoporttal már rendelkező kutatók kutatási programjainak támogatására 2022 pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat fiatal, de saját kutatócsoporttal már rendelkező kutatók kutatási programjainak támogatására 2022

2021. november 15. 

Pályázati felhívás fiatal, de saját kutatócsoporttal már rendelkező kutatók számára, kutatási programjaik megvalósításának támogatására 2022-re vonatkozóan. A vezető kutatóknak bizonyítaniuk kell tudományos javaslatuk úttörő jellegét, ambícióit és megvalósíthatóságát. A vezető kutatónak legalább 7, de legfeljebb 12 évvel 2022. január 1-je előtt kellett elnyernie első doktori fokozatát. A támogatás összege legfeljebb 2.000.000 EUR egy öt éves periódusra. Ezen felül további 1.000.000 EUR támogatás igényelhető az indulási költségek fedezésére, nagyobb berendezések beszerzésére, nagy létesítményekhez való hozzáférésre, valamint egyéb jelentős kísérleti és terepmunka költségekre. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat a kulturális és kreatív szektorok és iparágak területén működő, új európai uniós Tudás és Innovációs Közösség (KIC) létrehozásának támogatására Pályázat bringaparkok építésének támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!