Pályázat globális díj elnyerésére, az oktatás terén kimagasló IKT megoldások elismerésére pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat globális díj elnyerésére, az oktatás terén kimagasló IKT megoldások elismerésére

2021. december 14. 

Pályázati felhívás nemzetközi díj elnyerésére, az új technológiák kihasználására irányuló innovatív megközelítések elismerésére, az oktatási és az egész életen át tartó tanulási lehetőségek mindenki számára történő bővítése érdekében. A díj 2021. évi témája a technológia alkalmazása az inkluzív, válságokkal szemben ellenálló tanulási rendszerek lehetővé tétele érdekében. A pályázat keretében azokat a projekteket díjazzák, amelyek olyan technológiaalapú nyilvános tanulási rendszereket és programokat építettek ki és valósítottak meg, amelyek hatékonyan biztosították a tanulás folyamatosságát és minőségét mindenki számára. Pályázatot magánszemélyek, intézmények, nem kormányzati szervezetek és egyéb szervezetek nyújthatnak be. Legalább egy éve futó projektekkel lehet pályázni. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Környezetvédelmi ötletpályázat induló ösztöndíjprogramban való részvételre Pályázat nyári egyetemi programokon való részvételre felsőoktatási intézmények hallgatói és oktatói számára 2022 / 2023 »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!