Pályázat hadi kutatás-fejlesztési projektek és oktatási rendezvények megvalósításának támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat hadi kutatás-fejlesztési projektek és oktatási rendezvények megvalósításának támogatására

2022. augusztus 3. 

Pályázati felhívás hadi kutatás-fejlesztési projektek és oktatási rendezvények megvalósításának támogatására, az újonnan felmerülő biztonsági kihívások és azok nemzetközi biztonságra gyakorolt hatásának kezelése érdekében. Pályázatot benyújtani a Tudomány a békéért és biztonságért célkitűzéseivel kapcsolatos bármely témában lehet, illetve az alábbi területekről érkező pályázatokat különösen ösztönzik: a biztonsággal kapcsolatos fejlett technológia; éghajlatváltozás és biztonság; az ABC-fegyverek elleni védekezés; valamint katonai-társadalmi-környezeti ellenállóképesség. A pályázati kiírás nyelve angol. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Ki, ha Én nem? – Ki, ha nem Te? – Videópályázat a biztonságos munkavégzéshez, munkavédelemhez kapcsolódóan Pályázat köznevelési intézmények határon túli iskolák tanulóival való kapcsolattartásának támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!