Pályázat innovatív élelmiszeripari technológiai megoldások fejlesztésének támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat innovatív élelmiszeripari technológiai megoldások fejlesztésének támogatására

2021. november 17. 

Pályázati felhívás innovatív élelmiszeripari technológiai megoldások fejlesztésének támogatására, az innovatív ötletek és konzorciumok társadalmi, gazdasági és környezeti hatásának maximalizálása érdekében. A pályázat célja az élelmiszerrendszerbe vetett nagyobb közbizalom feltételeinek javítása; az elhízás és a nem fertőző betegségek relatív kockázatának csökkentése; az agrár-élelmiszeripari rendszerek környezeti hatásának javítása; valamint a körforgásos és fenntartható gazdaságra való áttérés lehetővé tétele. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább három tagja van amelyek két különböző programországban vannak bejegyezve. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Magyarország és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban – Pályázat egyetemek és a főiskolák hallgatói számára Pályázat civil szervezetek vezetőinek nemzetközi fejlesztőprogramban való részvételre »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!