Pályázat innovatív eszközök és üzleti modellek fejlesztésének, terjesztésének támogatására az audiovizuális szektorban pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat innovatív eszközök és üzleti modellek fejlesztésének, terjesztésének támogatására az audiovizuális szektorban

2022. április 9. 

Az aktuális pályázatok a palyazatmenedzser.hu oldalon találhatóak. Pályázati felhívás innovatív eszközök és üzleti modellek fejlesztésének, terjesztésének támogatására az audiovizuális szektorban az európai kulturális és nyelvi sokszínűség és örökség megőrzése, fejlesztése és előmozdítása valamint a kulturális és kreatív ágazatok, különösen az audiovizuális ágazat versenyképességének és gazdasági potenciáljának növelése érdekében. A pályázat célja a promóciós és marketingeszközök fejlesztése, többek között az adatelemzés felhasználásával, az európai munkák ismertségének, láthatóságának, határokon átnyúló hozzáférhetőségének és közönségének növelése érdekében. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 36 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A támogatás összegének felső határa nincs meghatározva. A pályázat keretösszege 7.000.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pilinszky 100 - Irodalmi kerekasztal a költészet napján: Örökség Műhely Pályázat nemzetközi üzleti díj elnyerésére a fenntartható fejlődéshez kapcsolódóan »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!