Pályázat innovatív, női vállalkozásoknak/vállalkozóknak nemzetközi versenyben való részvételre pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat innovatív, női vállalkozásoknak/vállalkozóknak nemzetközi versenyben való részvételre

2022. március 2. 

Pályázati felhívás innovatív, 18-30 év közötti női vállalkozók számára, nemzetközi versenyben való részvételre, a fenntartható fejlődés célkitűzéseinek elérése érdekében. Pályázni az alábbi problémákra válaszlehetőséget kínáló megoldásokkal lehet: az energiához, a szennyvízelvezetéshez és a biztonsághoz való hozzáférés javítása a nők tulajdonában lévő vagy általuk működtetett kisvállalkozások számára; digitális készségfejlesztő megoldások, amelyek mérhetően és tartósan javítják a nők tulajdonában lévő vagy általuk működtetett kisvállalkozások tudását és gyakorlatát; megfizethető, hozzáférhető pénzügyi termékek (pl. alacsony kamatozású hiteltermékek, biztosítások); a teljes piac számára elérhető, nagy hatékonyságú, megújuló energiát hasznosító technológiák a teher-, vasúti, tengeri és légi közlekedésben; új csomagolóanyagok a műanyag kiküszöbölésére/csökkentésére; alternatívák az újrahasznosításra és a PET újrafelhasználásának növelésére; valamint a vízminőség és a vízkészlet javítását célzó új megoldások. A legjobb megoldás benyújtója nemzetközi nyilvánosságot kap és legfeljebb 100.000 USD támogatásban részesül. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat a személyre szabott orvoslás területéhez kapcsolódó multidiszciplináris kutatási projektek támogatására Pályázat kulturális fesztiválok megrendezésének támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!