Pályázat innovátoroknak külföldi tréningprogramon való részvételre pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat innovátoroknak külföldi tréningprogramon való részvételre

2022. május 6. 

Az aktuális pályázatok a palyazatmenedzser.hu oldalon találhatóak. Pályázati felhívás fiatal vállalkozók, startupok és inkubátorok képviselői számára, külföldi tréningprogramon való részvételre. A pályázat célja, hogy támogassa az induló vállalkozásokat innovatív ötleteik, megoldásaik, prototípusaik, termékeik és szolgáltatásaik piaci potenciáljának értékelésében, és gyakorlati eszközöket kínáljon számukra a vállalkozás működtetéséhez és növekedéséhez, valamint tevékenységük sikeres nemzetközivé tételéhez. Pályázatot az alábbi területeken lehet benyújtani: információs és kommunikációs technológiák; egészségügy és biotechnológia; intelligens mobilitás; fintech; kiberbiztonság, mesterséges intelligencia és kibernetika. A 10 napos tréningprogram elméleti és gyakorlati képzésből áll. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Új állandó kiállítást rendeznek be az orosházi múzeumban Pályázat vállalkozásoknak, versenyképesség növelő támogatásra »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!