Pályázat képzési tevékenységek támogatására az európai audiovizuális szektorban pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat képzési tevékenységek támogatására az európai audiovizuális szektorban

2022. május 4. 

Az aktuális pályázatok a palyazatmenedzser.hu oldalon találhatóak. Pályázati felhívás képzési tevékenységek támogatására az európai audiovizuális szektorban az európai kulturális és nyelvi sokszínűség és örökség megőrzése, fejlesztése és előmozdítása valamint a kulturális és kreatív ágazatok, különösen az audiovizuális ágazat versenyképességének és gazdasági potenciáljának növelése érdekében. A pályázat célja a képzési és mentorálási tevékenységek támogatása annak érdekében, hogy az audiovizuális szakemberek alkalmazkodni tudjanak az új kreatív folyamatokhoz, a piaci fejleményekhez és a teljes értékláncot érintő digitális átálláshoz. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 36 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A támogatás összegének felső határa nincs meghatározva. A pályázat keretösszege 20.366.966 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat a színházművészeti területen megvalósítandó, online / internetes projektek, produkciós tervek elkészítésének támogatására Pályázat a műanyagokkal és a műanyaghasználattal foglalkozó termék- és vállalkozásfejlesztési programban való részvételre »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!