Pályázat kiberbiztonsági tevékenységek támogatására az egészségügyi szektorban pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat kiberbiztonsági tevékenységek támogatására az egészségügyi szektorban

2022. július 3. 

Pályázati felhívása kiberbiztonsági tevékenységek támogatására az egészségügyi szektorban, az egészségügy és az egészségügyi intézmények kiberbiztonsági ellenálló képességének javítása érdekében. A pályázat célja többek között a hálózat- és információbiztonságról szóló irányelv célkitűzéseinek és követelményeinek végrehajtása az egészségügyi ágazat vonatkozásában; a kiberbiztonsággal kapcsolatos eszközök, módszerek, szervezeti és irányítási gyakorlatok bevezetés; elektronikus azonosító (eID) és adatkezelési megoldások fejlesztése; valamint a kiberbiztonsági oktatás, tudatosság és készségfejlesztés az egészségügyi szektorban. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 24 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A támogatás összege legfeljebb 3.000.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Pályázat művészeti programsorozatok megvalósításának támogatására Pályázat vállalkozók elismerésére szolgáló címek elnyerésére »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!