Pályázat KKV-knak digitális fejlesztésre pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat KKV-knak digitális fejlesztésre

2022. január 24. 

Pályázat Dél-Dunántúli kis- és középvállalkozások számára, technológiaátadási kísérleteik támogatására. Pályázatot az alábbi témákban lehet benyújtani: - alacsony energiaigényű számítástechnika; - kiberfizikai és beágyazott rendszerek; - internet of things; - rugalmas és viselhető elektronika; - szerves és nagy felületű elektronika; - fejlett vagy nagy teljesítményű számítástechnika; - gyártási robotika; - additív gyártási technológiák; - modellezés és szimuláció; - mesterséges intelligencia; - kiberfizikai rendszerek a gyártás számára; - felhőalapú számítástechnika; - digitális ikrek, adatmegosztás és autonóm gyárak. A 10 hónap időtartamú program során a vállalkozások az alábbi támogatásban részesülnek: a kísérlet végrehajtásához szükséges technikai támogatás; mentorálás az üzleti stratégia kialakításához; a projekt sikeres végrehajtásához szükséges iránymutatás; a hálózati létesítményekhez és infrastruktúrához való hozzáférés; médiamegjelenés; valamint legfeljebb 60.000 EUR összegű átalánytámogatás és kísérletenként legfeljebb 15.000 EUR további támogatás utalvány formájában. További információk a pályázatfigyelőn tovább » 

« Pályázat könyvtáraknak a Márai-programban való részvételre Pályázat nem nemzeti filmek forgalmazásának támogatására 2018 »Ajánljuk még ...Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!