Pályázat következő-generációs ICT megoldások fejlesztésének támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat következő-generációs ICT megoldások fejlesztésének támogatására

2022. május 2. 

Az aktuális pályázatok a palyazatmenedzser.hu oldalon találhatóak. Pályázati felhívás következő-generációs ICT megoldások fejlesztésének támogatására. Kiemelkedő témáknak számítanak például az internet, a mesterséges intelligencia és a big data, a magánélet és biztonság, az 5G+ és a vertikális elemek (például az intelligens szállítás, az okos ipar, az okos egészségügy és az okos városok). Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább két tagja van, amelyek két különböző programországban vannak bejegyezve. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 18-36 hónap. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Megjelent a ,,GINOP PLUSZ-2.2.1-22 Célzott kutatásfejlesztési szolgáltatások nyújtása vállalkozások és kutatóhelyek, kutató-tudásközvetítő szervezetek számára” című felhívás kitöltőprogramja Pályázat az internet következő generációja témában technológiai kísérleti kutatás-fejlesztési projektek támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!