Pályázat középiskolai tanárok részére amerikai ösztöndíj elnyerésére pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat középiskolai tanárok részére amerikai ösztöndíj elnyerésére

2022. július 15. 

Az Amerikai Nagykövetség és a Magyar-Amerikai Fulbright Bizottság pályázati felhívása középiskolai oktatók számára, posztgraduális szintű tudományos programban való részvételre. A pályázat célja, hogy lehetőséget biztosítson a külföldi középiskolai oktatóknak arra, hogy elmélyítsék az Egyesült Államok társadalmának, kultúrájának, értékeinek és intézményeinek megértését. Az program célja a tantervek megerősítése és az Egyesült Államokról szóló tanítás minőségének javítása a középiskolákban és más külföldi felsőoktatási intézményekben. A program tapasztalt, többnemzetiségű csoport (köztük tanárok, adminisztrátorok, tanárképzők, tantervfejlesztők, tankönyvírók, oktatási minisztériumi tisztviselők és mások) számára nyújt mélyebb megértést az amerikai társadalomról, oktatásról és kultúráról. A pályázati kiírás nyelve angol. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Pályázat nonprofit művészeti szervezetek külföldi és hazai képzőművészeti szakvásárokon történő megjelenésének támogatására Pályázat tanulmányi kirándulás elnyerésére középiskolásoknak »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!