Pályázat kulcsfontosságú kapacitásterületeken megvalósítani tervezett rövid távú képzések támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat kulcsfontosságú kapacitásterületeken megvalósítani tervezett rövid távú képzések támogatására

2022. július 2. 

Pályázati felhívás kulcsfontosságú kapacitásterületeken megvalósítani tervezett rövid távú képzések támogatására annak érdekében, hogy növekedjen azoknak a száma, akik képesek digitális megoldásokat tervezni, fejleszteni és alkalmazni a gazdaságban és a különböző ágazatokban. A pályázat célja, hogy támogassa a munkaerőpiacon dolgozók fejlett digitális készségeinek fejlesztését, különös tekintettel a kkv-kra, azáltal, hogy megfizethető hozzáférést biztosít a magas színvonalú szakosított képzésekhez, amelyek tükrözik a kulcsfontosságú kapacitási területek, például a kiberbiztonság, a mesterséges intelligencia, a felhő-szolgáltatások és a mikroelektronika legújabb fejleményeit. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább hat tagja van amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 36 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A támogatás összege legfeljebb 3.000.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Az Év Családbarát Vállalata 2020 - Pályázat kis-, közép- és nagyvállalkozásoknak Pályázat tartalomalapú marketingmegoldások díjazására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!