Pályázat kutatóknak, fenntarthatósági témájú vezetőképző programban való részvételre pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat kutatóknak, fenntarthatósági témájú vezetőképző programban való részvételre

2022. január 20. 

Pályázati felhívás karrierjük elején járó kutatók számára, fenntarthatósági témájú, nemzetközi vezetőképző programban való részvételre. A posztdoktori akadémia egy intenzív, két év alatt négy szemináriumot magában foglaló program, amely a pályakezdő fenntarthatósági kutatók inter- és transzdiszciplináris kutatási kompetenciáit bővíti, és elősegíti a transzdiszciplináris vezetésre való felkészülésüket. A szemináriumok témája a következő: az ember és környezet közötti kutatás átalakulása; transzdiszciplináris kutatási környezetek és transzdiszciplináris tanulás; átalakító képesség és cselekvőképesség az emberek és a bolygó számára; valamint társadalmi innováció és helyi kísérletezés az átalakító változás érdekében. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat a Tokaj-Zemplén Térségben levő önkormányzatoknak települési infrastruktúraelemek fejlesztésének és közösségi létesítmények, intézmények felújításának, funkcióbővítésének támogatására Pályázat a felsőoktatási képzések ágazati modernizációjának megvalósítása céljából »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!