Pályázat légiipari kutatási, fejlesztési, innovációs tevékenységek támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat légiipari kutatási, fejlesztési, innovációs tevékenységek támogatására

2022. április 29. 

Pályázati felhívások légiipari kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek támogatására, új repülőgép-technológiák kifejlesztése, az európai "Green Deal" és a 2050-ig megvalósítandő klímasemlegesség elérése érdekében. A pályázatok célja többek között az európai légiközlekedési ipar globálisan fenntartható versenyképességéhez való hozzájárulás; a légi közlekedés még biztonságosabbá, megbízhatóbbá, költséghatékonyabbá és hatékonyabb személy- és áruszállítási eszközzé tétele; valaint az európai légiközlekedési kutatási és innovációs kapacitás megerősítése. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább három tagja van amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás összege témánként eltérő, de a maximális összeg 750.000 EUR - 115 millió EUR lehet. [...] Bővebben! tovább » 

« A 2022. évi Nemzeti Újrakezdés Program II. pályázati felhívás eredménye, a nyertesek listája Pályázat autóipari innovációs megoldások támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!