Pályázat médiaszervezeteknek oknyomozó újságírói programban való részvételre pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat médiaszervezeteknek oknyomozó újságírói programban való részvételre

2022. május 18. 

Az összes aktuális pályázat a palyazatmenedzser.hu oldalon található. Pályázati felhívás médiaszervezetek számára, oknyomozó újságírói programban való részvételre, az átláthatóság és az elszámoltathatóság megerősítése érdekében. A pályázat célja többek között az együttműködő oknyomozó újságírói hálózatok támogatása a bűnözés, a korrupció és a korrupcióhoz kapcsolódó pénzek leleplezése érdekében; az oknyomozó kiadványok szervezeti és pénzügyi életképességének elősegítése; valamint az újságírók biztonságát és védelmét szolgáló proaktív, holisztikus megközelítések kidolgozása és előmozdítása. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 5 év. A pályázat keretösszege 20.000.000 USD. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat médiaszolgáltatók számára, televíziós műsorok készítésének vissza nem térítendő támogatására Pályázat japán szervezetekkel való K+F+I együttműködések támogatására az atomi pontossággal tervezett anyagok területén »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!