Pályázat mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, kapacitásbővítő és technológia-intenzív beruházások támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, kapacitásbővítő és technológia-intenzív beruházások támogatására

2022. február 8. 

Pályázati felhívás mikro-, kis- és középvállalkozások (KKV-k) intenzív kapacitásbővítő és technológiai fejlesztések (pl. eszközvásárlás, ingatlan beruházás) támogatására. A regionális beruházási támogatási jogcímen igényelhető összeg 10-150 millió forint, hátrányos helyzetű térségben megvalósuló beruházás esetén maximum 200 millió forint. A csekély összegű támogatási jogcímen megítélt támogatás támogatástartalma nem haladhatja meg a 200.000 eurónak, a közúti szállítási ágazatban a 100.000 eurónak megfelelő forintösszeget. A támogatás vissza nem térítendő, intenzitása pedig régiónként eltérő, de maximum 50% lehet. tovább » 

« Pályázat regisztrált álláskeresőknek és megváltozott munkaképességű személyeknek, vállalkozás indítását elősegítő programban részvételre Az Év Felelős Foglalkoztatója 2019 – Pályázat kiemelkedő HR / emberi erőforrás gyakorlatok elismerésére »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!