Pályázat nem nemzeti európai művek nemzetközi értékesítésének és terjesztésének támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat nem nemzeti európai művek nemzetközi értékesítésének és terjesztésének támogatására

2022. május 18. 

Az összes aktuális pályázat a palyazatmenedzser.hu oldalon található. Pályázati felhívása nem nemzeti európai művek nemzetközi értékesítésének és terjesztésének támogatására, az európai kulturális és nyelvi sokszínűség és örökség megőrzése, fejlesztése és előmozdítása;, illetve a kulturális és kreatív ágazatok, különösen az audiovizuális ágazat versenyképességének és gazdasági potenciáljának növelése érdekében. A pályázat célja az alkotások nemzetközi értékesítésének és terjesztésének támogatása minden platformon (pl. mozi, online), a kis- és nagyszabású produkciókat egyaránt megcélozva, többek között több országra kiterjedő összehangolt terjesztési stratégiák révén, valamint a feliratozás, a szinkronizálás és adott esetben az audióleíró eszközök használatának ösztönzésével. Pályázatot kizárólag önállóan lehet benyújtani, konzorciumi formában nem. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 24 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A támogatás összege legfeljebb 750.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat az ifjúság médiaipari aktivitását növelő tevékenységek támogatására Pályázat társasházak és lakásszövetkezetek részére, zöldterületek létrehozásának támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!