Pályázat nemzetközi technológiai startupversenyben való részvételre - PályázatMenedzser.hu pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat nemzetközi technológiai startupversenyben való részvételre - PályázatMenedzser.hu

2022. június 29. 

Pályázati felhívás globális problémákra megoldást kínáló, nemzetközi technológiai startupversenyben való részvételre. Pályázni minden olyan termékkel vagy szolgáltatással lehet, amely új technológián vagy egy meglévő technológia innovatív alkalmazásán alapul és amely potenciálisan az alábbi kategóriák valamelyikét célozza: agrártechnológia és élelmiszer; tiszta technológia, energia és környezetvédelem; fejlett anyagok; oktatást elősegítő technológiák; alkalmazástámogató technológia; pénzügyi technológiák; biotechnológia; digitális egészség; mobilitás; intelligens városok. A döntősök meghívást kapnak a júniusi virtuális bootcampre és a globális döntőre, ahol találkozhatnak a kockázati tőke-értékelő vállalati vezetőkkel. A pályázati kiírás nyelve angol. A pályázatíró cégek is a palyazatmenedzser.hu pályázatfigyelő portált ajánlják... Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Európai uniós pályázat kiemelkedő társadalmi hatású Horizont 2020 projektek díjazására - PályázatMenedzser.hu Pályázatíró: Már kérelmezhető a falusi kisboltok támogatása >> Napelem pályázatok »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!