Pályázat nőknek, agrár-élelmiszeripari ötletfejlesztési / vállalkozásfejlesztési programban való részvételre pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat nőknek, agrár-élelmiszeripari ötletfejlesztési / vállalkozásfejlesztési programban való részvételre

2022. június 15. 

Napelem pályázat, Magyar Falu Program pályázatok a palyazatmenedzser.hu oldalon találhatók. Pályázati felhívás nők számára, 6 hónapos agrár-élelmiszeripari ötletfejlesztési / vállalkozásfejlesztési programban való részvételre. A pályázat célja a nemek közötti szakadék áthidalása az agrár-élelmiszeripari ágazatban, különös tekintettel a kevésbé innovatív európai régiókra, a befogadás és a sokszínűség előmozdítása, valamint a női alapítású startupok számának növelése. Az ingyenes programba az agrár-élelmiszeripari ágazatban megvalósuló innovatív üzleti ötlettel vagy az agrár-élelmiszeripari piacon legfeljebb 2 éve működő startup vállalkozással lehet jelentkezni. A mentorálás mellett a kiválasztott jelentkezők legfeljebb 10.000 EUR támogatásban is részesülhetnek. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« LIFE pályázatok nagyléptékű környezet-, természet- és klímavédelmi programok megvalósításának támogatására 2022 Tavaszi fagykár megelőzésére szolgáló beruházások támogatása »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!