Pályázat természetvédelmi és a biodiverzitással kapcsolatos projektek támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat természetvédelmi és a biodiverzitással kapcsolatos projektek támogatására

2022. május 3. 

Az aktuális pályázatok a palyazatmenedzser.hu oldalon találhatóak. Pályázati felhívás természetvédelmi és a biodiverzitással kapcsolatos projektek támogatására. A pályázat kifejezett célja elősegíteni a természet és biodiverzitás területén az EU szakpolitikájának és jogalkotásának fejlődését és végrehajtását. A kiemelt terület elsődlegesen az alábbiak szerint arra összpontosít, hogy hozzájáruljon az EU politikájának és jogalkotásának kialakításához és végrehajtásához a természet és biodiverzitás területén a 2020-ig teljesítendő uniós Biodiverzitás stratégia, illetve a madár- és élőhelyvédelmi irányelv által megfogalmazott területeken; hogy elősegítse a Natura 2000 hálózat továbbfejlesztését, végrehajtását és kezelését; valamint, hogy hozzájáruljon a természettel és a biodiverzitással kapcsolatos uniós szakpolitika és jogszabályok kidolgozásához, végrehajtásához, felméréséhez, monitoringjához és értékeléséhez, valamint a természetet és a biodiverzitást érintő tényezők, terhelések és válaszlépések felméréséhez és monitoringjához szükséges tudásalap javításához. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« A kutatási, fejlesztési és innovációs (KFI) szektorban működő szervezetek magasan képzett munkavállalóinak bértámogatása 19/2021. (V. 5.) AM rendelet (Hatályos: 2022.04.02 – 2022.09.14.) »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!