Pályázat vállalkozásoknak a Brexit negatív hatásainak kompenzálása céljából pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat vállalkozásoknak a Brexit negatív hatásainak kompenzálása céljából

2022. február 5. 

Pályázati felhívás magyar mikro-, kis-, és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok számára, az Egyesült Királyság EU-s vámunióból történő 2020. december 31-i kilépése okán fellépő negatív hatások kompenzálása érdekében. A támogatás összege: minimum 3.000.000 Ft, míg a maximum támogatás nem haladhatja meg a pályázó által a BREXIT nyomán 2020. február 1. és 2023. december 31. között felmerült - azok rendelkezésre állásakor dokumentumokkal és hitel érdemlően igazolt veszteségét. A pályázat keretösszege: 22 milliárd Ft. A támogatás összege: minimum 3.000.000 Ft, míg a maximum támogatás nem haladhatja meg a pályázó által a BREXIT nyomán 2020. február 1. és 2023. december 31. között felmerült - azok rendelkezésre állásakor dokumentumokkal és hitel érdemlően igazolt veszteségét. Támogatható tevékenységek: Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése; Infrastrukturális és ingatlan beruházás. Önállóan nem támogatható tevékenységek: Tanácsadási szolgáltatások igénybevétele; Képzési szolgáltatások igénybevétele; Eszközbeszerzéshez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzése; Információs technológia-fejlesztés; Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása, melyek célja a gazdasági termelési folyamatok és az üzemen belüli építmények energiaigényének fedezése megújuló energia előállításával. tovább » 

« Pályázat a magyar zenei menedzserek és zeneipari szervezetek tevékenységeinek támogatására Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok digitális és feltörekvő technológiák fejlesztésére »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!