Pályázat városok, települések testvérvárosi találkozóinak támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat városok, települések testvérvárosi találkozóinak támogatására

2022. január 19. 

Pályázati felhívás városok és települések testvérvárosi találkozóinak támogatására, a polgárok uniós döntéshozatali folyamatokban való részvételének előmozdítása érdekében. A pályázat célja többek között a különböző országok polgárai közötti cserekapcsolatok előmozdítása; a polgárok közötti békés kapcsolatok biztosítása és aktív részvételük biztosítása helyi szinten; a polgárok közötti kölcsönös megértés és barátság megerősítése; az önkormányzatok közötti együttműködés előmozdítása és a legjobb gyakorlatok cseréjének ösztönzése; valamint a jó helyi kormányzás támogatása és a helyi és regionális önkormányzatok szerepének megerősítése az európai integrációs folyamatban. Pályázatot kizárólag önállóan lehet benyújtani, konzorciumi formában nem. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 12 hónap. A támogatás összege legfeljebb 30.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat civil szervezeteknek ingatlanberuházás, felújítás, gépjárműbeszerzés, eszközbeszerzés és programszervezés támogatására Pályázat művészeknek európai művészeti programban való részvételre, támogatás elnyerésére »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!