Pályázat veszélyeztetett kulturális örökség műemlékek és helyszínek jelölésére pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat veszélyeztetett kulturális örökség műemlékek és helyszínek jelölésére

2022. augusztus 2. 

Pályázati felhívás veszélyeztetett kulturális örökség műemlékek és helyszínek jelölésére az Európai Unió területén. A műemlékek kiválasztásánál az alábbi szempontokat veszik figyelembe: a helyszín kulturális és örökségvédelmi értéke, a helyszínt közvetlenül fenyegető veszély mértéke, a helyi hatóságok és közösségek erőfeszítése a helyszín megmentéséért, valamint a helyszín azon képessége, hogy katalizátoraként szolgáljon a terület fenntartható társadalmi-gazdasági fejlődéséhez. Idén először lehetőség nyílik örökségvédelmi támogatás elnyerésére, melynek összértéke 10.000 euró, amelyet a kiválasztott 7 helyszín között osztanak szét. A pályázati kiírás nyelve angol. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Pályázat Budapest belvárosában megvalósuló kulturális programok, rendezvények, események anyagi támogatására Pályázat hangszerek megvásárlásának támogatására katolikus egyházközösségek zenészei és zenei együttesei részére »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!