Pályázatfigyelő: Pályázat civil társadalmi együttműködések támogatására az ifjúság területén pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázatfigyelő: Pályázat civil társadalmi együttműködések támogatására az ifjúság területén

2022. június 22. 

Pályázati felhívás civil társadalmi együttműködések támogatására az ifjúság területén a 2022-es évre vonatkozóan, az EU ifjúsági stratégiájának és az Európai Ifjúsági Évnek a tudatosítása érdekében. A pályázat célja olyan tevékenységek megvalósítása, melyek hozzájárulnak többek között az EU ifjúsági stratégiájához csatolt európai ifjúsági célok megvalósításához; a 2022-es európai ifjúsági év keretében meghatározott tevékenységekhez; fejlesztik a kompetenciákat és készségeket a nem formális és informális tanulás, az ifjúsági szervezetek és az ifjúsági munka révén; valamint hozzájárulnak a fiatalokat érintő releváns uniós szakpolitikai kezdeményezésekhez olyan területeken, mint az állampolgárság, az oktatás, a kultúra, a sport, a foglalkoztatás vagy a társadalmi befogadás. Pályázatot kizárólag önállóan lehet benyújtani, konzorciumi formában nem. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 12 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A támogatás összege 80.000 - 125.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. Tízből kilenc pályázatíró a palyazatmenedzser.hu pályázatfigyelő portált ajánlja. tovább » 

« Pályázatfigyelő: Pályázat startup versenyben részvételre Pályázatfigyelő: Kassák-díj 2022 – Pályázat Kassák Lajos szellemiségéhez kapcsolódó művek és projektek létrehozásának ösztönzésére »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!