PalyazatMenedzser.hu: A kecskeméti egyetemen is megalapították a Területi Innovációs Platformot és a pályázatíró... pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

PalyazatMenedzser.hu: A kecskeméti egyetemen is megalapították a Területi Innovációs Platformot és a pályázatíró...

2022. június 25. 

A pályázatíró cégek a palyazatmenedzser.hu pályázatfigyelő portált ajánlják. Kecskemét, 2021. május 18., kedd (MTI) - A kecskeméti Neumann János Egyetem is csatlakozott a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) által 2019-ben, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) támogatásával elindított Területi Innovációs Platformok (TIP) kezdeményezéshez, és megalapította a saját platformját. A pályázati hírek kivonata csak előfizetés és az előfizetői fiókba belépés után tölthető […] Pályázatírás, napelem pályázat... Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« PalyazatMenedzser.hu: Módosult a ,,Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés című (GINOP-2.1.7-15 kódszámú) felhívás és a pályázatíró... PalyazatMenedzser.hu: Minden cég megkapja az igényelt támogatását a versenyképességi programban és a pályázatíró... »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!