Pályázatok az európai uniós egészségipar fejlesztését elősegítő kutatási-innovációs tevékenységek támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázatok az európai uniós egészségipar fejlesztését elősegítő kutatási-innovációs tevékenységek támogatására

2022. január 27. 

Pályázati felhívások az európai uniós egészségipar fejlesztését elősegítő kutatási-innovációs tevékenységek támogatására az európai zöld megállapodás célkitűzéseinek megfelelő gyógyszergyártás fellendítése, a módszertanok, iránymutatások, szabványok, értékelő tanulmányok és strukturálási tevékenységek digitális megoldásokhoz és beavatkozásokhoz való igazítása, az új egészségügyi technológiák és beavatkozások értékelése, valamint az új gyógyszeripari termékek kifejlesztése érdekében. A pályázatok célja többek között az EU egészségügyi iparának versenyképesebbé és fenntarthatóbbá tétele, működési hatékonyságának növelése; a betegbiztonság és az egészségügyi szolgáltatások minőségének javítása; az egészségügyi eredményeket jelentősen javító innovatív technológiák és szolgáltatások gyors elterjesztése; valamint a kulcsfontosságú gyártási kapacitásokhoz való megbízható hozzáférés lehetővé tétele. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani. A tagok száma az egyes felhívásokban eltérő lehet, de legalább három taggal kell rendelkezniük, amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás összege témánként eltérő, de a maximális összeg 2-7 millió EUR lehet. A pályázati kiírások nyelve angol. tovább » 

« Pályázat műemlék épületek és építmények állagmegóvásának, helyreállításának, felújításának támogatására Pályázat nemzetközi alaptudományi díj 2022. évi elnyerésére »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!