Pályázatot írt ki a Zöld Követ Egyesület környezetvédelmi ötletekre pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázatot írt ki a Zöld Követ Egyesület környezetvédelmi ötletekre

2021. december 9. 

Az országos ösztöndíjpályázatra innovatív, kreatív ötleteket várnak a környezetvédelem témakörében. A pályázati hírek kivonata csak előfizetés és az előfizetői fiókba belépés után tölthető le PDF-ben. A részletek megtekintéséhez előfizetés szükséges. Előfizetőink hozzáférnek az őket érdeklő pályázati lehetőségekhez és pályázati hírekhez, és már a pályázatfigyelő portálunkon történő megjelenés napján értesülnek a pályázatokról. Előfizetőink számos, magánszemélyeknek szóló […] tovább » 

« Elindult a “Környezetkímélő, klímasemleges városi, elektromos meghajtású személyszállítási járművek beszerzésére és a kapcsolódó töltőinfrastruktúra kiépítésére” elnevezésű, ZBP-006 kódszámú pályázati felhívás tervezetének társadalmi egyezteté Társadalmi egyeztetésen a ,,Célzott vállalkozásfejlesztési szolgáltatások biztosítása mikro-, kis- és középvállalkozások számára című (GINOP Plusz-1.1.1-21 kódszámú) kiemelt felhívás tervezete »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!