Transznacionális kutatási és innovációs pályázat a zoonózisok területén pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Transznacionális kutatási és innovációs pályázat a zoonózisok területén

2021. október 18. 

Kutatási és innovációs pályázati felhívás a zoonózisos betegségek kezelését, felderítését és ellenőrzését szolgáló új és továbbfejlesztett eszközök kifejlesztésének támogatására. A pályázat célja az állatok egészségének és jólétének javítása érdekében történő kutatások támogatása; valamint a kutatási partnerek összekapcsolása az egymást kiegészítő tudományos és technológiai szakértelmen keresztül az ipari és tudományos kutatás közötti partnerség javítása érdekében, melyek célja a zoonózisos betegségekre való reagálás képességének javítása. Pályázatot két fő témában lehet benyújtani, melyek a következők: az állatok-emberek-környezet közötti interfész jobb megértése; diagnosztika és megelőzés. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább három tagja van amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Lampl Hugó Emlékplakett 2021 - Pályázat vízilétesítmények tervezéséért, kivitelezéséért felelős természetes személyek elismerésére Találkozások Bulgáriával 2021 – Fotópályázat »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!