Újra pályázható: Pályázat kertészetek támogatására ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés céljából pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Újra pályázható: Pályázat kertészetek támogatására ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés céljából

2022. május 4. 

Az aktuális pályázatok a palyazatmenedzser.hu oldalon találhatóak. Pályázati felhívás mezőgazdasági termelők, mezőgazdasági termelők egyes csoportjai és a fiatal mezőgazdasági termelők számára ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatására, a mezőgazdasági üzemek összteljesítményének és fenntarthatóságának javítása céljából. Támogatható tevékenységek: Új ültetvény telepítése; Ültetvénycsere; A jégesőkár megelőzésére szolgáló beruházás; Tavaszi fagykár megelőzésére szolgáló beruházások; Esőkár megelőzésére szolgáló beruházások; Gyümölcstermékek betakarítására alkalmas gépek, eszközök beszerzése; gyógy-, aroma- és fűszernövényekből, az előírt követelményeknek megfelelő új ültetvény telepítése; évelő gyógy-, aroma- és fűszernövény termesztéshez kapcsolódó, a betakarítást követő áruvá készítést szolgáló eszközök beszerzése; Évelő gyógy-, aroma- és fűszernövény termékek betakarítására alkalmas gépek, eszközök beszerzése. A támogatás összege legfeljebb 500 millió Ft. A támogatott pályázatok várható száma: 400 - 500 db. tovább » 

« Módosult a ,,Kiskérődző állatjóléti támogatás című (VP3-14.1.3 – 22 kódszámú) felhívás Pályázat a digitális és a zöld átmenetet elősegítő innovációs projektek támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!