Lendület Portál összes pályázat - pályázatok - pályázati hírek - forrásfigyelés

Hol vannak a menüpontok? Ha menüpontokat hiányol, húzza az egeret a „Pályázati hírek” menüpontra!


Kiemelt pályázatok

Pályázat helyi-, kézműves termékek előállításának, feldolgozásának és piacra jutásának támogatására az Ipoly-Menti Palócok Térségfejlesztő Egyesület területén

Pályázat testvér-települési programok és együttműködések támogatására


MProjectPályázat nyilvántartás:


Pályázat hírek

Lendület Portál

Mire és hányféle matricát használhatok?

2016. november 16. 

Addig, amíg nem foglalkozunk valamilyen okból ezekkel a kis ragasztós címkékkel, észre sem vesszük, hogy milyen sok matrica van a környezetünkben. Fel sem tűnik, hogy a legtöbb termék oldalán ragasztva vannak a vonalkódok, matricák... The post Mire és hányféle matricát használhatok? appeared first on Lendület portál.

A Peonza játék használata

2016. november 3. 

A Peonza játék megfogása Ha feltekertük az egész zsinórt a Peonza játék testére, elértünk a zsinór túlsó végén található csillaghoz. Ez a zsinór végére rögzített kis lapos alakzat a kézhátra fog kerülni. Az ügyesebb... The post A Peonza játék használata appeared first on Lendület portál.

Hegesztés bevonatos pálcával - az univerzális megoldás

2016. október 7. 

Ha igazán rendeltetésszerűen szeretnénk hegeszteni, nem árt átgondolni, hogy mi is a célunk, mire vállalkozunk. Hiszen céltól függően többféle technika közül választhatunk. Mik az előnyei? Ennek a technikának a segítségével egy bevonattal ellátott fémpálcát... The post Hegesztés bevonatos pálcával - az univerzális megoldás appeared first on Lendület portál.

Mire kell figyelni szórólap nyomtatás megrendelésekor

2016. augusztus 22. 

Mire kell figyelni szórólap nyomtatás megrendelésekor Amikor egy cég népszerűsíteni akarja a tevékenységét, gyakran fordul az írásos, nyomtatott eszközökhöz. Ilyen lehet egy névjegykártya, szórólap, asztalra állítható mini transzparens, és még számos más nagyobb formátumú... The post Mire kell figyelni szórólap nyomtatás megrendelésekor appeared first on Lendület portál.

Külföldi utazással egybekötött nyelvtanulás szervezetten

2016. március 2. 

Közhelynek és egyben igaznak nevezhetjük azt az állítást, hogy az idegen nyelvet anyanyelvi környezetben tudjuk a legjobban és leggyorsabban elsajátítani. Az utóbbi években számos utazási iroda új ajánlattal bővítette kínálatát, mégpedig úgy, hogy minden... The post Külföldi utazással egybekötött nyelvtanulás szervezetten appeared first on Lendület portál.

Miért fontos a lábazati hőszigetelés?

2016. február 17. 

A nagy energiaköltségek miatt házuk szigetelésében gondolkodók első körben a homlokzat, valamint a padlásfödém hőszigetelését választják, elhanyagolva ezzel a lábazatok hőszigetelését. A lábazatok hőszigetelése pedig pontosan az a terület, ahol viszonylag kis anyagi ráfordítással... The post Miért fontos a lábazati hőszigetelés? appeared first on Lendület portál.

Nincs felújítás szigetelés nélkül!

2016. január 14. 

Használt ipari ingatlan vagy lakóépület, családi ház vásárlása esetén gyakori teendő a vásárlást követő időszakban az épület felújítása, állagmegóvása, rendbetétele. Ilyenkor előkerülnek a villamos vezetékek, melyek 15-20 év távlatából gyakran cserére szorulnak. A tető,... The post Nincs felújítás szigetelés nélkül! appeared first on Lendület portál.

Kreatívan a gyermekért

2016. július 18. 

Kreatívan a gyermekért Iskolakezdés előtt álló gyerkőcöknek még az évkezdést megelőzően státuszvizsgálaton kell átesniük, melynek eredménye az iskolaérettség megállapítását befolyásolhatja. Általában ilyenkor a szülők nem készülnek komoly megmérettetésre gyermekük kapcsán. A vizsgálatnak ugyanis az... The post Kreatívan a gyermekért appeared first on Lendület portál.

CO védőgázas fogyóelektródos ívhegesztés

2016. február 20. 

A technológia elvi működésétől a hegesztőgépek szervizeléséig Szakmai körökben közismerten elterjedt tézis, hogy a szóban forgó eljárás (CO hegesztés) mindenekelőtt ötvözetlen és gyengén ötvözött szerkezeti acélok egyesítésére használható. A CO2 védőgáz alkalmazásakor azonban -... The post CO védőgázas fogyóelektródos ívhegesztés appeared first on Lendület portál.

Bérleti díj vs. hiteltörlesztés

2016. január 27. 

Nem kell pénzügyi zseninek lenni ahhoz, hogy rájöjjünk – kiváltképp a mai ingatlan – és albérlet árak mellett – lakást vásárolni olcsóbb, mint lakást bérelni. Természetesen vannak olyan élethelyzetek, amikor csak a bérlet jöhet... The post Bérleti díj vs. hiteltörlesztés appeared first on Lendület portál.

Fűtés gázzal vagy elektromos árammal?

2015. november 27. 

Az elektromos fűtést használhatjuk egy lakás vagy iroda kiegészítő fűtéseként, de természetesen az egész ingatlan fő fűtőelemeiként is megállják a helyüket. Az ember ilyenkor elkezd számolni, vajon a hagyományos gáz alapú vagy az elektromos... The post Fűtés gázzal vagy elektromos árammal? appeared first on Lendület portál.

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!