Lendület Portál összes pályázat - pályázatok - pályázati hírek - forrásfigyelés

Hol vannak a menüpontok? Ha menüpontokat hiányol, húzza az egeret a „Pályázati hírek” menüpontra!


Kiemelt pályázatok

Kamera Família pályázat Békés megye

Kamera Família pályázat Pest megye


MProjectPályázat nyilvántartás:


Pályázat hírek

Lendület Portál

Mire és hányféle matricát használhatok?

2016. november 16. 

Addig, amíg nem foglalkozunk valamilyen okból ezekkel a kis ragasztós címkékkel, észre sem vesszük, hogy milyen sok matrica van a környezetünkben. Fel sem tűnik, hogy a legtöbb termék oldalán ragasztva vannak a vonalkódok, matricák... The post Mire és hányféle matricát használhatok? appeared first on Lendület portál.

A Peonza játék használata

2016. november 3. 

A Peonza játék megfogása Ha feltekertük az egész zsinórt a Peonza játék testére, elértünk a zsinór túlsó végén található csillaghoz. Ez a zsinór végére rögzített kis lapos alakzat a kézhátra fog kerülni. Az ügyesebb... The post A Peonza játék használata appeared first on Lendület portál.

Hegesztés bevonatos pálcával - az univerzális megoldás

2016. október 7. 

Ha igazán rendeltetésszerűen szeretnénk hegeszteni, nem árt átgondolni, hogy mi is a célunk, mire vállalkozunk. Hiszen céltól függően többféle technika közül választhatunk. Mik az előnyei? Ennek a technikának a segítségével egy bevonattal ellátott fémpálcát... The post Hegesztés bevonatos pálcával - az univerzális megoldás appeared first on Lendület portál.

Mire kell figyelni szórólap nyomtatás megrendelésekor

2016. augusztus 22. 

Mire kell figyelni szórólap nyomtatás megrendelésekor Amikor egy cég népszerűsíteni akarja a tevékenységét, gyakran fordul az írásos, nyomtatott eszközökhöz. Ilyen lehet egy névjegykártya, szórólap, asztalra állítható mini transzparens, és még számos más nagyobb formátumú... The post Mire kell figyelni szórólap nyomtatás megrendelésekor appeared first on Lendület portál.

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!