A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: A társadalomtudományok szerepe a Horizont Európa program 6. klaszterében (,,Élelmiszer, biomassza alapúgazdaság, természeti erőforrások, mezőgazdaság és környezet klaszter) - brokerage event (2022. június 15.) pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: A társadalomtudományok szerepe a Horizont Európa program 6. klaszterében (,,Élelmiszer, biomassza alapúgazdaság, természeti erőforrások, mezőgazdaság és környezet klaszter) - brokerage event (2022. június 15.)

2024. október 9. 

2022. június 15-16-án a Queens University Belfast társszervezője lesz egy virtuális partnerkereső eseménynek, amelynek célja, hogy elősegítse a társadalomtudományi partnerek bevonását az élelmiszeripar, biomassza alapú gazdaság, természeti erőforrások, mezőgazdaság és környezettel kapcsolatos projektekbe (6. klaszter). A pályázati hírek kivonata csak előfizetés és az előfizetői fiókba belépés után tölthető le PDF-ben. A pályázati hírek részleteinek megtekintéséhez […] Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Társadalmi egyeztetésen a ,,KKV Technológia Plusz hitelprogram (Felhívás kódszáma: GINOP Plusz-1.4.3-24) felhívás tervezete A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Megjelent az ,,GINOP PLUSZ-1.1.1-22 CÉLZOTT VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BIZTOSÍTÁSA MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA” című felhívás kitöltőprogramja »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!