A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Adatgazdász szakirányú továbbképzés indul az ELTE-n pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Adatgazdász szakirányú továbbképzés indul az ELTE-n

2024. szeptember 25. 

Az utóbbi években az adatgazdászat egyre keresettebb szakterületté fejlődött. Az ország első adatgazdász szakirányú továbbképzését indítja az ELTE BTK Digitális Bölcsészet Tanszék, a Digitális Örökség Nemzeti Laboratórium és az ELTE Informatikai Kar! A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik képesek a technológiai innovációkkal lépést tartva nagy mennyiségű, legkülönfélébb forrásból származó és különböző célokra használt digitális adat megfelelő kezelésére. A három félévből álló képzés során a hallgatók nemcsak elmélyülhetnek a különféle adatkezelési modellek és technológiák világában, hanem a gyakorlatokon keresztül kulcsfontosságú professzionális tapasztalatokra tehetnek szert az adatgazdász munkában és munkaszervezés számos formájában. A gyakorlatorientált szakképzés piaci, ütőképes tudást biztosít. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Társadalmi egyeztetésen a GINOP Plusz-5.2.3-23 kódszámú ,,Szakképző intézményi fejlesztések és hátránykompenzáció szakmai támogatása című felhívás tervezete A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent ,,Baromfi- és sertéstartó telepek járványvédelmi rendszereinek fejlesztése című (VP2-4.1.1.7-20. kódszámú) felhívás »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!