A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Módosult a 2022-1.1.2-STARTUP pályázati felhívás pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Módosult a 2022-1.1.2-STARTUP pályázati felhívás

17:30 

Módosult a ,,Startup Program című pályázati felhívás. A Felhívás 4.2. pontjához tartozó táblázatban pontosításra került az I.5. tevékenység esetében a pályázó, közreműködő partner és a célcsoport oszlop, a II. tevékenység esetében pedig a támogatható tevékenység oszlop. Továbbá a Felhívás 4.1.I. ponttal való összhang biztosítása érdekében a Felhívás 5.1 pontja is pontosításra került a II. Lebonyolítói tevékenységi körrel összefüggésben elszámolható költségek vonatkozásában. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Közlemény kötelezettségvállaló nyilatkozat kiállításáról a modellváltó felsőoktatási intézmények számára Horizont Európa, valamint a közvetlen és közvetett irányítású uniós tudományos, KFI célú támogatási program A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: A Pro Filii Alapítvány 2024. évi első negyedévi pályázatának eredménye, a nyertesek listája »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!