A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Régóta várt EU-s pénz érkezik a mezőgazdaságba, mire számítanak az agrárcégek? pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Régóta várt EU-s pénz érkezik a mezőgazdaságba, mire számítanak az agrárcégek?

2024. október 12. 

Bizakodó hangulat jellemzi a magyar mezőgazdaságot és élelmiszeripart az Európai Unió Vidékfejlesztési Programjának indulásával - derül ki az MBH Bank hazai agrárvállalkozások helyzetét vizsgáló közvélemény-kutatásából. A gazdák 43 százaléka, a hitelintézet ügyfeleinek ennél nagyobb része, 47 százaléka tervezi, hogy az elkövetkező fél évben indulni fog a hamarosan megnyíló pályázatokon. A cégek egyharmada emellett a régi gépek, járművek, berendezések cseréjét is tervbe vette, és hasonló arányban vannak azok, akik új, lehetőség szerint olcsóbb beszállítókat keresnének. Elbocsátásra, a bérek csökkentésére nem készülnek az agrárvállalkozások, sokkal inkább a növekedésben bíznak. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: TÁJÉKOZTATÁS A ,,MAGYAR VÁLLALKOZÁSOK PÁLYÁZATI TÁMOGATÁSA AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG BREXIT KÁRENYHÍTŐ FORRÁSÁNAK (BREXIT ADJUSTMENT RESERVE - BREXIT ALKALMAZKODÁSI TARTALÉK – BAR) KERETÉBŐL CÍMŰ (BAR-2022 KÓDSZ A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Módosult az ,,Egyházak épületenergetikai fejlesztései megújuló energiaforrás hasznosításának lehetőségével című (KEHOP-5.2.3. kódszámú) felhívás »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!