A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Történelmi pillanat, három magyar a Nobel-díj átadón pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Történelmi pillanat, három magyar a Nobel-díj átadón

2024. október 13. 

Karikó Katalin és Krausz Ferenc mellett a Magyar Innovációs Szövetség delegáltjaként Viczián Dániel is ott lehetett a stockholmi Nobel-díj átadón, hiszen a fiatal tehetség Magyarországot képviselte a 2023. december 4. és 11. között megrendezett Stockholm International Youth Science Seminar-on, és az azt lezáró Nobel-díj kiosztási ceremónián és banketten. Dániel ,,Antioxidáns hatású enzimutánzó nanokompozitok előállítása c. munkájával a 32. Országos Tudományos és Innovációs Olimpián III. díjban részesült. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Módosult ,,A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című (GINOP Plusz-1.2.1-21 kódszámú) felhívás A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Tájékoztatás a kárenyhítési hozzájárulásokról szóló döntések kiküldéséről »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!