A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Végre megnyílnak az EU-s pénzcsapok, de nem mindenkinek jut forrás pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Végre megnyílnak az EU-s pénzcsapok, de nem mindenkinek jut forrás

2024. október 1. 

(Újra)Indul idén nyáron a 2021-2027-es EU költségvetéshez kapcsolódó pályázati idény, hiszen 2023 év végén az ún. Igazságügyi reform Bizottsági elfogadásával jelentős, 10,4 milliárd euró összegű forrást szabadítottak fel Magyarország számára. Ennek eredményeként több, a gazdasági szereplők által is már nagyon várt operatív program pályázatai nyílhatnak meg. A kohéziós források mellett energetikai fejlesztések támogatására szolgáló pályázatok kiírására számíthatunk még az idén - hangsúlyozták a Niveus Consulting Group pályázatírási és tanácsadási üzletágának szakértői. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: KIM: 10 kutatás részesül mintegy 3 milliárd forintos támogatásban az Élvonal programban A PalyazatMenedzser.hu portálról ajánljuk: Módosult a ,,Gyermek sürgősségi, baleseti ellátás fejlesztése című (EFOP-2.2.1-VEKOP-16 kódszámú) felhívás »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!