Digitális csúcstechnológiai fejlesztések támogatása pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Digitális csúcstechnológiai fejlesztések támogatása

2022. augusztus 17. 

A pályázatok célja többek között, hogy Európa számára autonómiát biztosítsanak a világszínvonalú technológiák kifejlesztésében, amelyek az európai iparágak minden igényét kiszolgálják, a feldolgozóipartól az egészségügyig, a közszféráig, a közművekig, a kiskereskedelemig, a pénzügyekig, a biztosításig, a közlekedésig, a mezőgazdaságig, az energiáig, a távközlésig, a környezetvédelmi felügyeletig, az építőiparig, a médiáig, a kreatív és kulturális iparágakig, a divatig, a turizmusig stb. Pályázati témák: - Az ipar optimalizálásához használható MI, adat- és robotikai fejlesztések támogatása - A fizikai intelligencia és a teljesítmény határát feszegető kezdeményezések támogatása - Fokozott robotikai képességek demonstrálásának támogatása a kulcsfontosságú ágazatokban - A fejlett elektronikus és fotonikus 2D anyagokon alapuló eszközök, rendszerek és érzékelők új generációja fejlesztésének támogatása - Az energiatárolásra és/vagy -hasznosításra használható 2D anyagokon alapuló eszközök és rendszerek fejlesztésének támogatása - A biomedicinális alkalmazásokhoz használható, 2D anyagaokon alapuló eszközök és rendszerek fejlesztésének támogatása - 2D-anyagokon alapuló kompozitok, bevonatok és habok fejlesztésének támogatása - A grafén kiemelt projektek koordinációjának támogatása További információk a pályázatfigyelőn tovább » 

« Pályázat integrált digitális egészségügyi információs projekt(ek) támogatására a betegek egészségügyi információkhoz való hozzáférésének, illetve az egészségügyi információk megértésének és betartásának céljából Pályázat női deep-tech vállalkozásoknak »Ajánljuk még ...Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!