Hogyan lehet elkerülni az EU-pályázatoknál, hogy a gombhoz varrjuk a kabátot? pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Hogyan lehet elkerülni az EU-pályázatoknál, hogy a gombhoz varrjuk a kabátot?

2024. augusztus 10. 

A magyarországi és a közvetlen brüsszeli kiírású uniós pályázatok tapasztalatairól, a szükséges idő- és energiabefektetésről, sikerekről, kudarcokról, a konzorciumi tapasztalatokról beszélgettünk öt cégvezetővel, illetve pályázati szakértővel a mai EU Források 2024 című konferenciánk záró panelbeszélgetésében. Az egyik fő üzenet az, hogy a tudatos pályázás ott kezdődik, hogy előre fel kell mérnie a cégeknek azt, hogy a saját lehetőségeik, pályázati érettségük mit tesznek lehetővé, illetve szükségessé. Az is lényeges másrészt, hogy az ingyenpénz logika helyett a várható előnyöket és a pályázással járó kihívásokat együtt kell mérlegre tenni és hosszú távú, a vállalat valódi versenyképesség növekedését szem előtt tartó szemléletre van szükség. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Társadalmi egyeztetésen ,,A XXI. századi egészségügy feltételeinek kialakítása - egészségügyi intézményi infrastruktúra megerősítése (Felhívás kódszáma: RRF-8.2.0-23) felhívás tervezete Sikeresen startolt a Nemzeti Kutatási Kiválósági Program: a tavalyinál is több pályázatot nyújtottak be a magyar kutatók »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!