7 milliárd euróra pályázhatnak a cégek, ha készen állnak, hogy Nyugat-Európával is versenyezzenek pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

7 milliárd euróra pályázhatnak a cégek, ha készen állnak, hogy Nyugat-Európával is versenyezzenek

2023. december 23. 

A magyar kormányzat és Brüsszel közötti jogállamisága vita miatt számos uniós forrás egyelőre nem elérhető, de ez jellemzően csak a kohéziós alapokat érinti, a Brüsszelben pályázható közvetlen források továbbra is pályázhatók, sőt, a kiesett források egy része akár innen lehetne pótolható. Ehhez azonban a cégeknek a korábbitól teljesen eltérő pályázati gyakorlatot kell elsajátítaniuk, aminek támogatásában a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda (MFOI) kulcsszerepet vállal. Az intézmény ügyvezető igazgatóját, Petri Bernadettet kérdezte a Portfolio, mire van szükség ahhoz, hogy a magyar vállalkozások a nyugat-európai cégekkel is versenybe tudjanak szállni a támogatásokért. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Megjelent a Mérés-értékelés, tudásbeszámítás és átjárhatóság fejlesztése a szakképzésben című (GINOP Plusz-5.2.1.-23 kódszámú) felhívás Rengeteg hitel közül választhatnak a beruházást tervező vállalkozások »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!