A fiatal mezőgazdasági termelők támogatásáról szóló 19/2023. (IV. 19.) AM rendelet 2. § (11a) bekezdése alapján az Irányító Hatóság állásfoglalása a végzettségek megfeleltetése kapcsán. pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

A fiatal mezőgazdasági termelők támogatásáról szóló 19/2023. (IV. 19.) AM rendelet 2. § (11a) bekezdése alapján az Irányító Hatóság állásfoglalása a végzettségek megfeleltetése kapcsán.

2024. január 18. 

A pályázati hírek kivonata csak előfizetés és az előfizetői fiókba belépés után tölthető le PDF-ben. A pályázati hírek részleteinek megtekintéséhez pályázatfigyelő hírleveleinkre történő előfizetés szükséges. Előfizetőink hozzáférnek az őket érdeklő pályázati lehetőségekhez, és már a pályázatfigyelő portál oldalain történő megjelenés napján értesülnek a pályázatokról. Most futó akciónk keretében a Nonprofit, a Vállalkozói vagy a Kombinált […] Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Az Európai Parlament és a Tanács 2013. december 17-i 1308/2013/EU rendelete Támogatott projektek a ,,Gyorsítósáv (2020-1.1.5-GYORSÍTÓSÁV) pályázati felhívás keretében »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!