összes belügyminisztérium pályázat - pályázatok - pályázati hírek - forrásfigyelés

Hol vannak a menüpontok? Ha menüpontokat hiányol, húzza az egeret a „Pályázati hírek” menüpontra!


Kiemelt pályázatok

Fotópályázat KÉPmutatás nélkül - REFO 500 - Szatmár

Csöndesen – Fotópályázat kortárs alkotók számára


MProjectPályázat nyilvántartás:


Pályázat hírek

belügyminisztérium pályázatok

Négyszer több pályázat érkezett az Idősbarát Önkormányzati Díjra

2017. május 17. 

,,A tavalyihoz képest majdnem négyszer több, közel 100 pályázatot nyújtottak be az önkormányzatok az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Belügyminisztérium által közösen kiírt Idősbarát Önkormányzat Díjra. - jelentette be Novák Katalin, az EMMI család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára.

Megnyíltak az önkormányzatok idei fejlesztési és rendkívüli támogatási pályázatai

2017. március 8. 

Megnyíltak az önkormányzatok idei fejlesztési, illetve rendkívüli támogatási pályázatai, a települési önkormányzatok rendkívüli támogatásaira ebben az évben 11 milliárd forintot különített el a Belügyminisztérium (BM).

A tüzelőanyag-pályázattal 180 ezer családnak segítenek

2017. január 11. 

A Belügyminisztérium által meghirdetett szociális tüzelőanyag-pályázat 180 ezer embernek jelent segítséget - mondta Pogácsás Tibor Dányban.

Több mint kétezer önkormányzat nyert a tüzelőanyag-pályázaton

2016. november 11. 

2289 önkormányzat nyert a Belügyminisztérium által meghirdetett szociálistüzelőanyag-pályázaton, a nyerteseknek február 15-éig kell kiszállítaniuk a tüzelőanyagot - mondta a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.

A Belügyminisztérium közleménye

2016. július 8. 

A Belügyminisztérium kezdeményezésére az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. 2016. június 21-én pályázati felhívást tett közzé Fókuszban az önkormányzati tagsággal rendelkező szociális szövetkezetek támogatása címmel (a továbbiakban: Fókusz), amelyre 10 milliárd forint áll rendelkezése. A pályázat elsődlegesen a közfoglalkoztatás alapjain szerveződő szociális szövetkezetek fejlesztését, önfenntartóvá válását hivatott elősegíteni.

Decemberben kezdhetik a szociális tüzelőanyag-pályázaton nyertes önkormányzatok a kiszállításokat

2015. szeptember 1. 

A szociális tüzelőanyag-pályázaton nyertes önkormányzatok már decemberben megkezdhetik a tüzelőanyagok kiszállítását - mondta Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

Hétmilliárdos támogatás kistelepüléseknek

2016. november 7. 

Hétmilliárd forintos pályázati támogatást kapott több mint 400 kistelepülés önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatására - ismertette a Belügyminisztérium (BM) önkormányzati államtitkára.

Tájékoztatás a befogadási feltételek fejlesztését célzó kiegészítő támogató szolgáltatások biztosítása tárgyú pályázati kiírás visszavonásáról

2015. szeptember 25. 

A Belügyminisztérium által a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap keretében 2015. június 30-án megjelentetett ,,MMIA-1.1.1. - A befogadási feltételek fejlesztését célzó kiegészítő támogató szolgáltatások biztosítása tárgyú pályázati kiírás 2015. szeptember 24-én visszavonásra került.

Megjelentek a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap 2014-2016. évi munkaprogram első pályázati kiírásainak módosításai

2015. július 31. 

A 2015. június 30-án megjelent Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap 2014-2016. évi munkaprogramjának első pályázati kiírásait a Belügyminisztérium módosította.


Ajánljuk még ...

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!