Bréking! - Radikálisan belenyúl a kormány a lakossági napelemes pályázatba pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Bréking! - Radikálisan belenyúl a kormány a lakossági napelemes pályázatba

2023. február 5. 

A lakossági napelemes pályázatban ,,szükséges új pályázati kört nyitni, de előtte még módosítja a kormány a pályázat keretösszegét, és felülvizsgálja a fajlagos költségeket is, közben pedig radikálisan egyszerűsíti a pályázati elszámolást, és éppen ezért nem működik ez a benyújtási felület - tudta meg a Portfolio az Energiaügyi Minisztérium Kommunikációsosztályától. Mindez azt jelenti, hogy aki lemaradt a pályázat első köréről, vagy valamiért nem nyert, a megváltozott rezsicsökkentési szabályok mellett újra lehetőséget kap a villanyszámlája csökkentésére, illetve az ingatlana átfogó energiahatékonysági korszerűsítésére. A pályázat második körének időzítése egyelőre nem ismert, de a minisztériumi válasz arra utal, hogy ez valamikor tavasszal lehet reális, addigra ugyanis már a 2022-es szja-bevallási adatok is meg lesznek, így meg lehet húzni az új jövedelmi határt is, ami alatt egyáltalán pályázni lehet. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Módosult a ,,Közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése - támogatott lakhatás kialakítása, szociális alapszolgáltatás fejlesztése című (EFOP-2.2.25-22 kódszámú) felhívás Módosult “Szuperszámítástechnikai szolgáltatások kialakítása a hazai IKT vállalkozásoknak ” című (GINOP-3.1.5-20 kódszámú) felhívás »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!