Európai uniós pályázat televíziós és online filmek gyártásának támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós pályázat televíziós és online filmek gyártásának támogatására

2022. május 19. 

Az összes aktuális pályázat a palyazatmenedzser.hu oldalon található. Pályázati felhívás televíziós és online filmek gyártásának támogatására az európai kulturális és nyelvi sokszínűség és örökség megőrzése, fejlesztése és előmozdítása valamint a kulturális és kreatív ágazatok, különösen az audiovizuális ágazat versenyképességének és gazdasági potenciáljának növelése érdekében. A pályázat célja a legkülönfélébb közönséget megszólító, innovatív és minőségi televíziós tartalmak és sorozatok európai független produkciós cégek általi gyártásának támogatása. Pályázatot önállóan és konzorciumi formában is be lehet nyújtani. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 24 vagy 36 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A támogatás összege függ a megvalósítani kívánt műfajtól és a projekt összköltségvetésétől, de legfeljebb 2.000.000 EUR lehet. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat környezetbarát szolgáltató vállalkozásoknak zöld minősítés elnyerésére A Közművelődés Kollégiuma címzett meghívásos pályázati felhívása »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!